Säljare Palette – elektronisk fakturahantering

Företagspresentation

Datema är ett ledande IT-företag inom digitalisering. Affärssystem och lösningar inom Transport & Logistik och Retail är våra huvudområden. Våra lösningar ligger i framkant inom respektive område och vi har som vårt primära mål att utveckla våra kunders affärer. Våra medarbetare premieras för nytänkande och innovation samt att i alla lägen leverera med kvalitet till våra kunder.

Beskrivning av tjänsten

Som säljare kommer du att ha stort ansvar för Datemas kunder och deras framgång. Du kommer att driva och utveckla affärer inom både en befintlig och ny kundbas. Du kommer att arbeta under stort eget ansvar med klara målsättningar. Ditt ansvar är att boka och genomföra kundbesök samt tillsammans med leverantören Palette planera aktiviteter mot marknaden. Skapande och upprätthållande av din säljplan görs i samarbete med säljledning och uppföljning görs kontinuerligt mot uppsatta mål.

Datemas kunder finns inom ett brett spektra av marknaden och sträcker sig från mindre företag till internationellt baserade organisationer. Du kommer att stöttas av företags- och säljledning samt vår konsultgrupp för att leverera kundlösningarna på bästa sätt. Har du viljan och uthållighet att driva försäljning och vill jobba i ett företag där det är nära till beslut så är Datema är rätt ställe för dig. Har du även ambitioner att ytterligare utvecklas och växa i en säljroll med möjligheter till ännu större ansvar över tiden så finns det stora möjligheter till det.

Kvalifikationer

  • Har ekonomiutbildning på universitetsnivå
  • Erfarenhet av försäljning av lösningar inom fakturahantering
  • Goda språkkunskaper, förutom svenska och engelska ser vi gärna andra språk

Det är meriterande om du;

  • Har erfarenhet av att arbeta med ekonomisystem

Som person är det viktigt att du har god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du känner dig bekväm i att inta rollen som rådgivare och expert. Att självständigt ta tag i och driva uppgifter är naturligt samtidigt som samarbete med arbetskamraterna ses som en tillgång för att nå målen. Att utmana dig själv och din omgivning är en vanlig dag på jobbet. På Datema arbetar vi med CRM och en strukturerad försäljning och du har antagligen arbetat i något säljverktyg sedan tidigare.

  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna, Solna Strand
  • Lön: Fast lön och provision
  • Tjänstebil

Skicka ditt CV och ansökan till:

Roger Andersson
Sales Manager
+46 734 29 87 84
roger.andersson@datema.se