Appar (applikationslösningar)

I den mobila världen styrs många funktioner i mobila enheter av små program som populärt kallas för appar eller applikationer. Appar går att utveckla för de flesta operativsystem och kan distribueras till användaren antingen via leverantörens applikationstjänster eller via separata mjukvaror eller manuell installation.
Vad är utbudet?
De flesta är överens om att appar, widgets och webbappar är den viktigaste delen för både dagens och framtidens mobiltelefoner och handhållna datorer. Det finns egentligen inga gränser för vad som kan skapas, det är bara utvecklarnas fantasi som sätter gränserna. Olika former av spel är definitivt vanligast, men för appanvändare är det redan vardagsmat att ladda ner chattklienter, mejlprogram, hela Officepaket, navigationsprogram och specialanpassade program för företagens egna behov. Det handlar om en revolution för det mobila användandet som blir tillgängligt för allt fler och som förändrar vardagsbeteendet och affärsprocesser för företag.
Appar för professionellt användande
Inom det professionella användningsområdet ser vi idag mobila applikationer för åtkomst av aktuell information och att möjliggöra transaktioner inom företagens interna system. Här ser vi tillexempel säljare på fältet som har behov av att kunna lägga en inköpsorder direkt in företagets affärssystem och få åtkomst till aktuella lagersaldon m.m. Vi ser också en stor yrkesgrupp med behov av serviceorderläggning, rapportering, materialhantering, schemaläggning och funktioner för olika typer av kontroller. Vi ser ledningssystem där åtkomsten till aktuella ekonomiska rapporter (Business Intelligence) blir allt vanligare för mobila enheter. Allt bygger på specialanpassade lösningar som integreras med företagens interna system och som fungerar så väl i trådlösa nätverk som på internet.

Vi rekommendera en Workshop i Mobilitet!

Har ert företag behov av en mobil strategi, tveka då inte att slå oss en signal. Vi skräddarsyr workshops om mobilitet utifrån ditt företags förutsättningar och branschlogik. Något som är mycket uppskattat och ger företagen vägledning inför beslut om mobil strategi.

Datema är idag en av landets främsta experter inom mobilitet och vi utvecklar applikationer för alla operativsystem och alla typer av interna system. Vi tillhandahåller hela värdekedjan, från systemutveckling till hårdvara, drift, service och support.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vestibulum magna tellus, vel commodo felis. Etiam accumsan posuere urna, at volutpat augue scelerisque quis
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vestibulum magna tellus, vel commodo felis. Etiam accumsan
posuere urna, at volutpat augue scelerisque quis. Fusce gravida vestibulum nunc a ultricies. Nulla sit amet ipsum metus. Mauris vel quam
quis tortor semper varius. Integer mattis sollicitudin massa, eget facilisis diam feugiat non. Ut tincidunt ullamcorper eros non consequat. Donec ac sem id
© 2016 Datema. All rights reserved
Besökadress
Solna Strandväg 98
171 54 Solna
Huvudkontor
Box 1492
171 28 Solna
Kontakta oss
08 - 517 150 00
info@datema.se
Service & support
08 - 517 150 55
support@datema.se