Konsultation, problemlösning och integrationer

Datema ERP Integration AB hanterar affärssystemprocesser. I det ingår tjänster som konsultation, problemlösning och integrationer. Vi är dessutom specialister på affärssystemet Epicor iScala och Elektroniks fakturahantering. Det är också våra ERP-konsulter i samarbete med våra konsulter inom mobilitet som tar hand om alla integrationer oavsett affärssystem.

Kontakt

    Lars Ola Petters

    073-417 02 01
    lars-ola.petters@datema.se

    Jag vill bli kontaktad

Vi är specialister på Epicor iScala

Vi är kända för att ha levererat mängder med tjänster inom ERP-lösningar!
Idag är vi specialister inom Epicor iScala och våra konsulter har dessutom arbetat med många olika typer av affärssystem på marknaden genom åren. På det viset har vi lyckats samla på oss rejält med erfarenhet och kunskap inom området som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Det handlar till stor del om att bistå med praktisk hjälp när någon kört fast eller stött på problem i systemet. Det kan omfatta allt från problemlösning och rådgivning till större förändringar som kräver uppgraderingar, implementationer av nya applikationer eller mer omfattande integrationer. Den gemensamma nämnaren är logik som bottnar i erfarenhet och djup kunskap. Datema ERP Integration är det enskilt mest resursstarka i landet när det gäller kunskapen kring Epicor iScala.

Är du i behov av hjälp med Epicor iScala, tveka då inte att höra av dig. Våra konsulter hjälper dig med alla typer av problem – på plats hos er eller via telefon.

Varmt välkomna att delta på vår digitala kunddag!

Den 24 september anordnar vi vår årliga kunddag som i år på grund av rådande omständigheter kommer genomföras digitalt.
Här kan ni läsa mer om kunddagen.
Anmälningsformulär
NYHET

Digital kunddag

Den 24 september bjuder vi in våra kunder att delta på vår årliga kunddag som på grund av rådande omständigheter kommer genomföras digitalt.

NYHET

Säkra ekonomin!

Elektronisk fakturahantering

Automatiserade faktura- hanteringslösningar

NYHET

Ny chans att uppdatera dina kunskaper i iScala

WEBINARS OCH KURSER

Missa inte nästa webinar eller kurs - anmäl ditt intresse här!

EPICOR ISCALA

Konsultation Epicor iScala

Över 15 års erfarenhet av Epicor iScala®