Hur förbereder ni en hård Brexit i iScala?

Mycket tyder på att det blir en hård Brexit för Storbritannien den 31 december 2020.

Ny chans att uppdatera dina kunskaper i iScala

Webbkurserna vi genomförde vid två tillfällen i juni var väldigt uppskattade. Vi kommer därför ge er som inte hade möjlighet att delta en ny chans efter semestrarna!

Vi bjuder in till kunddag

Torsdagen den 24 september bjuder vi på Datema in våra kunder inom "Affärssystemprocesser" till en kunddag i Stockholm eller digitalt (beroende på rådande omständigheter).

Säkra ekonomin!

Coronaviruset påverkar oss alla just nu i någon utsträckning, både som företag och privatpersoner. För att underlätta er krisberedskap erbjuder vi oss att vid behov täcka upp för viktiga ekonomifunktioner i ert företag.

Nya rapporteringskrav i Norge fr.o.m. 1 januari 2020

Nya rapporteringskrav från den norska skattemyndigheten innebär att vid en eventuell kontroll ska bokföringspliktiga lämna in filer i SAF-T-format. Kravet gäller redovisningsperioder fr.o.m. 1 januari 2020 och framåt. Det finns även krav på att standardiserade momskoder och standardiserad kontoplan ska användas vid SAF-T-rapportering.

Vi stärker upp teamet med en Consultant Team Manager och Project Manager!

Under oktober anställde vi Helena Lindberg som Consultant Team Manager och Project Manager. ”Med Helena på plats i gruppen tar vi ytterligare ett strategiskt steg i att ta ett ”helhetsansvar” för alla kunder med iScala på den svenska marknaden” säger Lars Ola Petters, affärsområdeschef för Datema ERP Integration AB.

Kunddag för våra ERP-kunder!

Vi bjöd in våra ERP-kunder till en inspirerande dag på Radisson Royal Blu Park Hotel, vackert beläget i kanten av Brunnsviken och Hagaparken i Solna, Stockholm.

Tidigare redovisning- och ekonomichef blir en del av Datemas ERP-team

Sedan några veckor tillbaka arbetar Karin Fahlstedt Wallström som Applikationskonsult på Datema ERP Integration AB. Hon kommer närmast från Locus Scandinavia AB där hon jobbade som verksamhetskonsult och med support för iScala bland annat. Förutom det har hon mångårig erfarenhet av ekonomi och redovisning som ansvarig chef.

Ny Account Manager förstärker Datema ERP ytterligare

Vi på Datema ERP Integration AB kan med stor glädje berätta att vi i dagarna förstärkt vårt team ytterligare. Från och med nu arbetar Anne Sander hos oss som Account Manager. Hon har tidigare haft samma roll på Palette Software/Centsoft.

Lars Ola Petters, ny affärsområdeschef på Datema ERP Integration AB

Datema ERP Integration AB anställer Lars Ola Petters som ny affärsområdeschef. Lars Ola kommer närmast från Palette Software AB. Uppdraget och den nya övergripande rollen som affärsområdeschef ligger i linje med det arbete Lars Ola gjorde för Palette, dvs att driva och utveckla verksamheten vidare i en tillväxtfas.