Digital Marknadsförare till vårt huvudkontor i Solna

Om IT-företaget Datema

Datema har sitt huvudkontor vid Solna Strand, Stockholm, samt kontor belägna i Umeå, Borlänge, Örebro, Varberg och Oslo. Företaget utgör cirka 60 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden – Retail, Mobilitet och ERP. Väljer du att jobba på Datema kommer du verka i en trivsam miljö där vi arbetar målinriktat för att vara den goda arbetsgivaren. Som företag är vi experter inom Retail (självskanning), Mobilitet (transport och logistik) och ERP (affärssystemsprocesser). Våra IT-specialister, IT-konsulter och applikations-utvecklare hjälper dagligen ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa.

Om tjänsten

Ditt uppdrag som Digital Marknadsförare är att utveckla företagets digitala marknadsföring i samtliga relevanta kanaler. Du kommer ansvara för våra tre olika hemsidor (bland annat vår webshop), våra digitala kampanjer, produktion av nyhetsbrev och innehållet på sociala medier. För att klara av att skapa innehåll krävs goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är en del av företagets marknadsavdelning men kommer jobba övergripande för våra tre affärsområden. Du kommer också arbeta nära våra externa reklambyråer och andra partners. Datema jobbar över hela Skandinavien med internationella uppdrag, det innebär att du kommer följa med på resor över hela världen när vi besöker kunder, mässor, konferenser m.m.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har erfarenhet av arbete med digital marknadsföring, alternativ någon form av utbildning inom området. Som person är du strukturerad och noggrann. Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är en trygg och stabil person, service-minded med social kompetens och är inte rädd för att bidra i områden utanför din avdelning.

Kontakt

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till jan.herrstrom@datema.se. För frågor gällande tjänsten så kan du vända dig till Marknadschef Jan Herrström på 0730-21 54 31. Vi intervjuar kandidater löpande.