EasyShop slår internationellt

Som många av er säkert känner till har Datema sedan länge levererat självscanningslösningar till dagligvaruhandeln i Sverige och Norge. Tack vare den unika erfarenhet vi byggt upp och med vår nya generation av EasyShop så har vi nu tagit klivet ut på den internationella marknaden. Vi har till exempel på kort tid vunnit tre nya kunder i Baltikum, bland annat Maxima i Litauen och Rimi i Estland. Men det händer även spännande saker i andra länder ute i Europa hos flera av de riktigt stora kedjorna.

En del av våra kunder har aldrig erbjudit självscanning tidigare, medan andra har i EasyShop sett en möjlighet att uppgradera till en modern, stabil och innovativ självscanningslösning. En stor fördel med EasyShop-lösning är att våra kunder kan välja självscanningshandtag från Zebra eller Datalogic att låta konsumenten ladda ner EasyShop-appen för att självscanna med sina telefoner. En annan spännande sak vi ser är att det inte bara är i dagligvaruhandeln som våra nya kunder finns. Till exempel så har en stor internationell DIY-kedja börjat erbjuda sina kunder självscanning.

Är det så att ni gått och funderat på att modernisera er befintliga självcanningslösning eller om ni är nyfikna på om det skulle kunna vara ett sätt för er att förbättra kundupplevelsen i era butiker? Kontakta Per så berättar han mer om fördelarna med Datema EasyShop!