ERP & Integration

Med över 15 års erfarenhet kring affärssystemsprocesser och integrationer är våra konsulter landets i särklass mest kunniga.

Datema ERP Integration AB hanterar affärssystemprocesser. I det ingår tjänster så som konsultation, problemlösning och integrationer.

Vi är dessutom specialister på affärssystemet Epicor iScala. Vi samarbetar även med Palette som tillhandahåller fakturahanteringslösningar. Det är också våra ERP-konsulter i symbios med våra konsulter inom mobilitet som tar hand om alla integrationer oavsett affärssystem.

Vi är specialister på affärssystemet Epicor iScala

Datema ERP Integration är en del av Datemakoncernen och företaget är det enskilt mest resursstarka i landet när det gäller kunskapen kring Epicor iScala®.

Är du i behov av hjälp med iScala, tveka inte att höra av dig. Våra konsulter hjälper dig med alla typer av problem, antingen på plats hos er eller via telefon.

Läs mer här!

Kontaktpersoner

Affärsområdesansvarig
Lars Ola Petters
073-417 02 01
lars-ola.petters@datema.seAccount Manager
Anne Sander
070-304 76 47
anne.sander@datema.seKonsult (operativt ansvarig)
Ylva Backing
070-836 80 14
ylva.backing@datema.se

Ny Account Manager förstärker Datema ERP ytterligare

Vi på Datema ERP Integration AB kan med stor glädje berätta att vi i dagarna förstärkt vårt team ytterligare. Från och med nu arbetar Anne Sander hos oss som Account Manager. Hon har tidigare haft samma roll på Palette Software/Centsoft.

– Det ska bli spännande och roligt att få jobba med Datemas kunder och att sätta mig in i deras behov för att sedan möta upp dem med våra tjänster, säger Anne.

– Med Anne som person och med hennes bakgrund tar vi nu ytterligare ett steg i riktningen att bli en helhetsleverantör för kunder med iScala Affärssystem och PaletteArena Inköps- till betalningsprocessystem, säger Lars Ola Petters affärsområdeschef för Datema ERP Integration AB.

Välkommen till Datema ERP Anne!

Palette fakturahanteringslösningar

För dig som hanterar mängder med fakturor. Nu kan du automatisera hela processen från beställning
till betalning med PaletteArena!

Datema samarbetar idag med Palette och erbjuder hela Palettes produktsortiment som går under
samlingsnamnet PaletteArena. PaletteArena består av tre huvudkategorier – Fakturahantering, E-tjänster
och inköpssystem. I grund och botten handlar allt om hur företag bäst hanterar sitt fakturaflöde.

Läs mer här så lotsar vi dig rätt!

Case