ERP & Integration

Med över 15 års erfarenhet kring affärssystemsprocesser och integrationer är våra konsulter landets i särklass mest kunniga.

Datema ERP Integration AB hanterar affärssystemprocesser. I det ingår tjänster så som konsultation, problemlösning och integrationer.

Vi är dessutom specialister på affärssystemet Epicor iScala. Vi samarbetar även med Palette som tillhandahåller fakturahanteringslösningar. Det är också våra ERP-konsulter i symbios med våra konsulter inom mobilitet som tar hand om alla integrationer oavsett affärssystem.

Vi är specialister på affärssystemet Epicor iScala

Datema ERP Integration är en del av Datemakoncernen och företaget är det enskilt mest resursstarka i landet när det gäller kunskapen kring Epicor iScala®.

Är du i behov av hjälp med iScala, tveka inte att höra av dig. Våra konsulter hjälper dig med alla typer av problem, antingen på plats hos er eller via telefon.

Läs mer här!

Kontaktpersoner

Affärsområdesansvarig
Lars Ola Petters
073-417 02 01
lars-ola.petters@datema.seAccount Manager
Anne Sander
070-304 76 47
anne.sander@datema.seKonsult (operativt ansvarig)
Ylva Backing
070-836 80 14
ylva.backing@datema.se

Tidigare redovisning- och ekonomichef blir en del av Datemas ERP-team

Sedan några veckor tillbaka arbetar Karin Fahlstedt Wallström som Applikationskonsult på Datema ERP Integration AB. Hon kommer närmast från Locus Scandinavia AB där hon jobbade som verksamhetskonsult och med support för iScala bland annat. Förutom det har hon mångårig erfarenhet av ekonomi och redovisning som ansvarig chef.

– När jag i mitt förra arbete hade kontakt med Datema kände jag ett stort förtroende för konsulterna, deras kompetens, proffsighet och vänliga bemötande. Det var alltid lätt att samarbete med Datema, säger Karin. Därför var det ett lätt beslut för mig att ta gällande tjänsten och jag är väldigt glad att nu vara en del av Datemas ERP-team, säger Karin vidare.

– Vi på Datema ser framemot att kunna utveckla vår verksamhet ytterligare tack vare Karins mångåriga erfarenheter och breda kunskap inom affärssystemprocesser och inköp- och betalningssystem, säger Lars Ola Petters affärsområdeschef för Datema ERP Integration AB.

Varmt välkommen till Datema ERP Karin!

Palette fakturahanteringslösningar

För dig som hanterar mängder med fakturor. Nu kan du automatisera hela processen från beställning
till betalning med PaletteArena!

Datema samarbetar idag med Palette och erbjuder hela Palettes produktsortiment som går under
samlingsnamnet PaletteArena. PaletteArena består av tre huvudkategorier – Fakturahantering, E-tjänster
och inköpssystem. I grund och botten handlar allt om hur företag bäst hanterar sitt fakturaflöde.

Läs mer här så lotsar vi dig rätt!

Case