ERP & Integration

Med över 15 års erfarenhet kring affärssystemsprocesser och integrationer är våra konsulter landets i särklass mest kunniga.

Datema ERP Integration AB hanterar affärssystemprocesser. I det ingår tjänster så som konsultation, problemlösning och integrationer.

Vi är dessutom specialister på affärssystemet Epicor iScala. Vi samarbetar även med Palette som tillhandahåller fakturahanteringslösningar. Det är också våra ERP-konsulter i symbios med våra konsulter inom mobilitet som tar hand om alla integrationer oavsett affärssystem.

Vi är specialister på affärssystemet Epicor iScala

Datema ERP Integration är en del av Datemakoncernen och företaget är det enskilt mest resursstarka i landet när det gäller kunskapen kring Epicor iScala®.

Är du i behov av hjälp med iScala, tveka inte att höra av dig. Våra konsulter hjälper dig med alla typer av problem, antingen på plats hos er eller via telefon.

Läs mer här!

Kontaktpersoner

Affärsområdesansvarig
Lars Ola Petters
073-417 02 01
lars-ola.petters@datema.se

Försäljning
Roger Andersson
073-429 87 84
roger.andersson@datema.se

Konsult (operativt ansvarig)
Ylva Backing
070-836 80 14
ylva.backing@datema.se

Lars Ola Petters, ny affärsområdeschef på Datema ERP Integration AB!

Datema ERP Integration AB anställer Lars Ola Petters som ny affärsområdeschef. Lars Ola kommer närmast från Palette Software AB. Uppdraget och den nya övergripande rollen som affärsområdeschef ligger i linje med det arbete Lars Ola gjorde för Palette, dvs att driva och utveckla verksamheten vidare i en tillväxtfas.

– Jag tackar Datema för visat förtroende och går in i detta uppdrag med målet att skapa tillväxt för individ, grupp och verksamhet, säger Lars Ola i ett meddelande.

Vi hälsar Lars Ola hjärtligt välkommen till Datema och vi ser med spänning på utvecklingen av affärsområdet ERP med ett brett tjänsteområde med konsultation, implementering, integrationer, service och support ingår för iScala, ISQD och Palettes hela produktutbud

Palette fakturahanteringslösningar

För dig som hanterar mängder med fakturor. Nu kan du automatisera hela processen från beställning
till betalning med PaletteArena!

Datema samarbetar idag med Palette och erbjuder hela Palettes produktsortiment som går under
samlingsnamnet PaletteArena. PaletteArena består av tre huvudkategorier – Fakturahantering, E-tjänster
och inköpssystem. I grund och botten handlar allt om hur företag bäst hanterar sitt fakturaflöde.

Läs mer här så lotsar vi dig rätt!

Case