Palette fakturahanterings-
lösningar

För dig som hanterar mängder med fakturor

PaletteInvoice hanterar alla dina inkomna fakturor. Systemet sköter matchning, flöde och kontering. Fakturan går direkt till bokning i ekonomisystemet. Du har full kontroll på hela flödet och du slipper all tidsödande hantering.

Fakturahantering när den är som bäst

PaletteInvoice är ett välbeprövat, användarvänligt och komplett system för leverantörsfakturor. Tanken bygger på att enkelhet skapar ett smartare arbetssätt för fakturahantering. Systemet automatiserar flöden och tar hand om alla korrekta fakturor genom matchning mellan inköpsorder och avtal. Det innebär att du får hjälp med hanteringen av leverantörsfakturor oavsett om de kommer som e-faktura, mailad pdf eller är inskannad.

Enkel fakturahantering via mobil, webbläsare eller mail

PaletteInvoice har ett enkelt och lättarbetat användargränssnitt som fungerar på flera plattformar. Dina medarbetare kommer igång snabbt med minimal utbildningstid. Systemets tillgänglighet gör att du kan attestera när och var som helst. Det snabbar upp fakturahanteringen, tar inte tid från medarbetarnas ordinarie uppgifter och ger en betydligt bättre översikt av status för likviditetsplanering och cash management.

Smarta integrationer till över 50 affärssystem

PaletteInvoice klarar att hantera flera bolag parallellt i koncernstrukturer, oavsett land och språk. Systemet har dessutom färdiga processlösningar för integration med över 50 av världens ledande affärssystem.

Verksamhetsspecifika saker som EU-moms, byggmoms och fastighetsmoms är vardag för oss. Vi erbjuder även varningslistor över oseriösa leverantörer. PaletteInvoice är en del av programsviten PaletteArena.

Läst mer om PaletteInvoice här.

Kontaktpersoner

Affärsområdesansvarig
Lars Ola Petters
073-417 02 01
lars-ola.petters@datema.seAccount Manager
Anne Sander
070-304 76 47
anne.sander@datema.seKonsult (operativt ansvarig)
Ylva Backing
070-836 80 14
ylva.backing@datema.se