Stockholm augusti 2018

Datema söker en Säljare Mobilitet

Om IT-företaget Datema

Datema har sitt huvudkontor vid Solna Strand och två kontor till belägna i Varberg och Oslo. Företaget utgör cirka 50 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden. Väljer du att jobba på Datema hamnar du i en mycket trivsam miljö där vi jobbar hårt för att vara den goda arbetsgivaren. Som företag är vi experter inom retail (självskanning), transport, logistik och affärssystemsprocesser och vi har funnits på den Skandinaviska marknaden i över 30 år. Vi har IT-specialister, IT-konsulter och applikationsutvecklare som dagligen hjälper ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa.

Om tjänsten

Vi utökar vår säljstyrka ytterligare! Har du en bakgrund inom Retail/Butik eller Lager/Logistik och vill utvecklas i att sälja lösningar till kunder inom dessa områden?

Datema levererar lösningar och systemintegration inom Mobilitet. Vi förbättrar och utvecklar våra kunders processer och flöden för att de bättre skall kunna tillgodose sina kunders behov. I en marknad med snabb förändring är digitalisering och mobilitet ett centralt verktyg. Vi på Datema har lösningarna för att ta våra kunder till nästa nivå och hänga med i utvecklingen.

Är du intresserad av att bli del av vårt säljteam och bli en framgångsrik säljare inom Mobilitet? Har du intresset för teknik och lösningar samtidigt som du ser hur våra kunder kan utveckla sina verksamheter? Ja, då är du antagligen en bra kandidat för oss.

Ta kontakt med Roger Andersson på 0734-29 87 84 eller via mail: roger.andersson@datema.se om du tror att det kan vara något för dig. Vi intervjuar kandidater löpande.