Stockholm december 2018

Datema söker en Servicechef

Om IT-företaget Datema

Datema har sitt huvudkontor vid Solna Strand och tre kontor till belägna i Umeå, Borlänge, Örebro, Varberg och Oslo. Företaget utgör cirka 60 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden. Väljer du att jobba på Datema hamnar du i en mycket trivsam miljö där vi jobbar hårt för att vara den goda arbetsgivaren. Som företag är vi experter inom retail (självskanning), transport, logistik och affärssystemsprocesser och vi har funnits på den Skandinaviska marknaden i över 30 år. Vi har IT-specialister, IT-konsulter och applikationsutvecklare som dagligen hjälper ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa.

Om tjänsten

Datema växer och vi söker nu en person som vill bygga vår nya serviceorganisation. Med ansvar för att vidareutveckla våra processer kring vårt flöde av service och reparationer blir du en mycket viktig resurs i vårt löpande arbete att öka kundnöjdheten. Du kommer att bygga en ny organisation som skall serva hela företagsgruppen inklusive våra internationella åtaganden. Att effektivisera och bygga länkarna mellan vår egen organisation, våra kunder och leverantörer blir din huvuduppgift. Med kunden i fokus och med målet att vara den starkaste partnern på marknaden inom Industriell Mobilitet kommer du att vara högst delaktig i att utveckla vårt erbjudande.

Vårt fokusområde är Enterprise Mobility och vi jobbar med ledande leverantörer av system, tjänster, hårdvara och tillbehör.

Vi ser att du har ett genuint informationsteknologiskt intresse och att du gillar struktur, flöden och processer. Du har en relevant högskoleutbildning och en vilja att över tid ha personalansvar.

Placering blir på vårt kontor i Solna.

Ta kontakt med Roger Andersson på 0734-29 87 84 eller via mail: roger.andersson@datema.se om du tror att det kan vara något för dig. Vi intervjuar kandidater löpande.