Stockholm augusti 2018

Datema söker en Teknikkonsult Mobilitet

Om IT-företaget Datema

Datema har sitt huvudkontor vid Solna Strand och två kontor till belägna i Varberg och Oslo. Företaget utgör cirka 50 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden. Väljer du att jobba på Datema hamnar du i en mycket trivsam miljö där vi jobbar hårt för att vara den goda arbetsgivaren. Som företag är vi experter inom retail (självskanning), transport, logistik och affärssystemsprocesser och vi har funnits på den Skandinaviska marknaden i över 30 år. Vi har IT-specialister, IT-konsulter och applikationsutvecklare som dagligen hjälper ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa. Läs mer om vad vi sysslar med på www.datema.se.

Om tjänsten

Vi söker för närvarande ett flertal teknikkonsulter inom mobilitet. Är du intresserad av att vara med på vår expansion inom Lager&Logistik och Retail och brinner för IT/teknik som riktar sig mot mobilitet och digitalisering? Då kan du vara rätt person för oss. Vi levererar lösningar för självscanning och butiksoperation, lager och transport och fältarbete. Att dessa lösningar är tillgängliga och säkra för våra kunder 24/7 är för oss högsta prioritet.

Datema söker dig som vill jobba med infrastruktur för mobilitet. Från utrullning av mjukvara till säkerhet på mobila enheter som handdatorer och smartphones. Vi ger dig en möjlighet att utvecklas till experter på ett mycket expansivt område. Har du viljan och kunskap kommer vi att ge dig möjlighet att bli ett av våra proffs på mobilitet!

Placering blir i Solna eller Varberg.

Ta kontakt med Roger Andersson på 0734-29 87 84 eller via mail: roger.andersson@datema.se om du tror att det kan vara något för dig. Vi intervjuar kandidater löpande.