Kunddag för våra ERP-kunder!

Förra veckan bjöd vi in våra ERP-kunder till en inspirerande dag på Radisson Royal Blu Park Hotel, vackert beläget i kanten av Brunnsviken och Hagaparken i Solna, Stockholm.

Vi startade med en god lunch för att sedan inleda kunddagen med att ERP:s affärsområdeschef, Lars Ola Petters, berättade om hur vi på Datema kan hjälpa våra kunder att hålla ordning på deras system. Och även hur vi på Datema har tagit ett helhetsåtagande för att göra det enklare för kunderna. Efter det tog Magnus Enocksson från Epicor över och berättade om iScalas Roadmap. Ylva och Karin från Datema fortsatte sedan med att ta upp vilka användbara nyheter den finns i senaste versionen av iScala och också vilka som kommer till i framtida versioner.

Efter en kort paus var det Maria Hult från Palettes tur att berätta om elektronisk fakturahantering. Hon avlöstes av David från Datema som berättade om integrationer, det vill säga hur våra kunder kan få hjälp att koppla ihop sina olika system. Med gott fika i magarna fortsatte Bo Vilbern från IT Group att berätta om iSQD och Budget Tracker. Efter honom talade Johan Gren från LOGIQ om elektroniska dokument, innan Anders från Datema berättade om mobila skalbara lösningar för lager. Dagen avslutades sedan med att Johanna Larsson från Bitlog berättade om lagersystem.

Vi på Datema tycker det blev en väldigt lyckad och inspirerande dag! Vår ambition är att fortsätta anordna kunddagar med jämna mellanrum framöver.

Vill du vara med på nästa kunddag?
Skicka ett mail till anne.sander@datema.se, så ser vi till att du får en inbjudan när det är dags för nästa kunddag.