Mobile Device Management – Easy Control Management

Med Easy Control hanterar du företagets samtliga mobila enheter så som handdatorer, smart phones, laptops och surfplattor. Det är även ett inventariesystem för att kontrollera och få översikt över hela sin mobila it-miljö.

Kontakt

  Per Wallmon

  0708-36 99 66
  per.wallmon@datema.se

  Jag vill bli kontaktad

Full kontroll och hög säkerhet

Med Easy Control får du full kontroll på företagets mobila enheter – hur många har vi? Vilka är användarna? Var befinner sig enheterna geografiskt i realtid? Hur ser serviceåtagandet ut? Behöver vi uppdatera mjukvaran? Kräver enheter reparation? Är de säkrade från intrång? Vad får användarna göra och inte göra? När är det dags att byta enheterna, finns det avtal och hur ser de ut för enheterna? Vad blir den ekonomiska konsekvensen av att leva kvar med befintlig utrustning eller att byta till nyare?

Många frågor att hantera. Det mobila arbetssättet ställer krav på hanteringen av mobila enheter och det är komplicerat att skapa full kontroll utan hjälpmedel. Easy Control, är en viktig del av den mobila it-lösningen – en skalbar och molnbaserad lösning som ger ditt företag full kontroll och hög säkerhet.

Med Easy Control får du:

 • full kontroll av företagets samtliga mobila enheter, dess operativsystem och mjukvaror.
 • en enkel hantering av teknik och licensförfarande, vi levererar nämligen hela lösningen som en molntjänst.
 • överblick på dina kostnader under hela systemets livslängd.
 • en lättöverskådlig översikt över vilka enheter ni har, vilka som är aktiva och när det är dags att byta vilket underlättar vid budgetering och inköp.
 • förbättrad säkerhet med fjärradering eller låsning av enhet så att inte känslig information kommer i fel händer om enheten förloras.
 • stöd för flertalet av alla mobiler och surfplattor med Android, iOS och Windows.

Du väljer själv nivån på vilken lösning som passar ditt företag bäst. Vi hjälper dig med att analysera behovet för bästa kontroll och vi skräddarsyr och anpassar din Easy Control Management-lösning.