Vi tar alltid ansvar för hårdvaran

Datema erbjuder alltid möjligheten till konfigurering av den hårdvara vi levererar till våra kunder oavsett om vi inhandlat hårdvaran för kunds räkning eller om kunden själv väljer att göra det. Vi tar alltid ansvar för att hårdvaran ska fungera direkt när du tar ut varan eller varorna ur förpackningen. Det innebär att vi bland annat installerar rätt operativsystem och mjukvara samt förbereder dem för de nätverk och interna system som enheterna ska kommunicera med.

Kontakt

    Hårdvara

    08-517 150 20
    info@datema.se

    Jag vill bli kontaktad

Vi hjälper dig välja rätt

Hårdvara, teknik och mjukvara går hand i hand med varandra för att få en lösning att fungera mobilt. Självklart hjälper vi dig att hitta rätt val av produkter. Ring eller maila någon av våra konsulter och hårdvaruexperter så vägleder de dig till rätt val av hårdvara och teknik.

Välkommen till vår webbshop!

I vår webbshop hittar ni streckkodsläsare, handdatorer, truckdatorer, surfplattor, etikettskrivare, nätverksprodukter, tillbehör och mycket annat. Stryktåliga produkter för professionellt bruk! Dessutom kombinerar vi detta med ett stort antal kringtjänster som underlättar din arbetsvardag; service och support, finansiering, programvaruhantering, preparering, distribution m.m.

Besök webbshoppen.