Snart dags för EuroCIS 2019

EuroCIS 2019 närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot att visa upp vår senaste version av EasyShop självskanningsprogramvara.

Implementeringen av EasyShop, tillsammans med antingen Zebra Tehnologies PS20 handdator för självskanning eller kundernas egna smartphones, är det mest effektiva sättet att skapa en positiv shoppingupplevelse för kunderna.

Handlare
EasyShop är uppskattat av våra kunder eftersom det ger dem möjligheter att erbjuda en innovativ dialog med konsumenten genom att koppla samman digitala tjänster så som inköpslistor, recept, riktade kampanjer och produktinformation. EasyShop hjälper också handlarna att sänka driftskostnader, i och med att kostnadskrävande och komplicerade kassaprocesser kan elimineras eftersom systemet underlättar självbetjäning och betalning genom mobilen.

Kunderna
Shoppingen blir enklare och bekvämare för konsumenten med EasyShop, eftersom de slipper köa, packa upp och ner varorna från kassabandet och behöver inte ens betala i en traditionell kassa. EasyShop ser till att kunderna får en positiv shoppingupplevelse från det att de går in i butiken tills de går ut igen. EasyShop erbjuder även funktionalitet och algoritmer för att på samma gång minimera svinn och öka kundnöjdheten.

Besök oss gärna på EuroCIS om du vill veta mer och få en demo av vår lösning. Vi ser fram emot att dela vår erfarenhet med er. På mässan hittar du oss i Hall 10, monter E14. Om du inte har möjlighet att besöka mässan, tveka inte att höra av dig till oss.