Våra konsulter

Vi hjälper företag med it-konsultation, hårdvara och mjukvaror för logistikflöden inom transport, logistik, service, produktion, rondering, försäljning. Vår främsta styrka är förmågan att kombinera förståelse för kundernas behov med teknisk expertis. Det är så vi får affärsprocesserna att fungera mobilt. Konsultation jämte systemutveckling, integrationer, teknik, drift och service är helt enkelt nyckeln i Datemas helhetsåtagande.

Mats Sylvan - Mobila datasystem och WLAN

Mats arbetar med implementation och drift av mobila datasystem, WLAN, Mobile Device Management samt med projektledning för utrullningsprojekt, komplexa installationsprojekt och utvecklingsprojekt.

Klicka på bilden nedan och läs Mats fullständiga konsultprofil!

Pelle Lindgren - seniorkonsult mobilitet

Pelle har ett övergripande ansvar gentemot slutkunder och partners med lösningsförslag, projektledning och implementering. Lösningarna inkluderar trådlös infrastruktur (WLAN), hårdvara, installationer och utbildningar.

Klicka på bilden nedan och läs Pelles fullständiga konsultprofil!

 

Per Eriksson - seniorkonsult mobilitet

Per är teknisk konsult på Datema Mobility AB, vilket innebär att Per är ansvarig för olika typer av lösningsförslag, projekthantering, implementationer, utrullningar, konfigurering och teknisk hantering av hård- och mjukvara.

Klicka på bilden nedan och läs Pers fullständiga konsultprofil!