Vi söker fler erfarna mjukvaruutvecklare!

Om IT-företaget Datema

Datema har sitt huvudkontor vid Solna Strand, Stockholm, samt kontor belägna i Umeå, Borlänge, Örebro och Varberg. Företaget utgör cirka 40 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden – Retail, Mobilitet och ERP. Väljer du att jobba på Datema kommer du verka i en trivsam miljö där vi arbetar målinriktat för att vara den goda arbetsgivaren. Som företag är vi experter inom Retail (självskanning), Mobilitet (transport och logistik) och ERP (affärssystemsprocesser). Våra IT-specialister, IT-konsulter och applikations-utvecklare hjälper dagligen ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa.

 

Var med och vidareutveckla mjukvara för världens bästa shoppinglösningar!

Vi vill utöka vår utvecklingsavdelning och söker därför efter erfarna mjukvaruutvecklare. Avdelningen som bland annat arbetar med att utveckla vår självskanningslösning är trivsam och mycket kreativ. Vi arbetar med kunder och partners över hela Europa och våra lösningar används varje dag av tusentals kunder. Väljer du att arbeta hos oss hamnar du i en prestigelös arbetsmiljö med stort inflytande, eget ansvar och personlig frihet. Vi sitter i Solna Strand intill vattnet, nära tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.

 

Vad vi förväntar oss av dig:
  • Du har erfarenhet inom .NET och C# och det är meriterande om du har kunskaper inom Xamarin och iOS och Android-utveckling.
  • Du vill arbeta med testdriven utveckling och får gärna ha erfarenhet av bygg-, test- och dokumentationsautomation.
  • Vi tror att du har en god förmåga att se möjligheter, är kreativ och systematisk.
  • Att du är självgående är ett måste.
  • Du pratar svenska och eftersom vi arbetar på en internationell marknad och har kunder från många olika länder och kulturer är det viktigt att du även behärskar engelska i både tal och skrift.
  • Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp.
  • Du är en service-minded person med social kompetens.

 

Kontakt

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till Fredrik Englund, fredrik.englund@datema.se. Vi intervjuar kandidater löpande.