Vi stärker upp teamet med en Consultant Team Manager och Project Manager!

Under oktober anställde vi Helena Lindberg som Consultant Team Manager och Project Manager. ”Med Helena på plats i gruppen tar vi ytterligare ett strategiskt steg i att ta ett ”helhetsansvar” för alla kunder med iScala på den svenska marknaden” säger Lars Ola Petters, affärsområdeschef för Datema ERP Integration AB.

Helena har en gedigen bakgrund inom IT-branschen, där hennes karriär inleddes som textprogrammerare. Hon har varit engagerad i många företag där egenutvecklade programvaror varit i fokus och 1997 gick hon in i rollen som projektledare. 2013 blev hon Teamledare för en konsultgrupp som under fem år växte från fyra till femton personer och hade cirka hundra projekt igång samtidigt. Sen många år tillbaka har hon arbetat på Palette Software AB och senaste året med att implementera nytt ERP system till alla bolag inom koncernen.

Datema kom hon i kontakt med för första gången i och med samarbetet vi har med Palette. Hon tycker det ska bli spännande att börja arbeta hos oss och ser fram emot att få arbeta nära konsultgruppen, bidra till kvalitativa leveranser och att tillsammans med gruppen bygga koncept som blir attraktiva för befintliga och nya kunder.

Välkommen till Datema Helena!